Unde esti: Magazin online Despre noi

Despre noi


Am fondat  CerInstal Outlet  dupa aproape 20 de ani de import si distributie nationala a produselor de top in domeniul amenajarilor (ceramica si instalatii), prin firma Bravo Group 95 Export Import SRL. Operand de peste 14 ani propria retea de magazine am reusit sa cunoastem foarte bine nevoile si exigentele clientilor nostri si incercam sa le depasim asteptarile.


CerInstal este un site cu vanzare de tip Outlet  a produselor celor mai importante branduri din lume si care se afla in portofoliul Bravo Group. Toate produsele au fost stocate de noi pentru ca au avut succes in Romania, dar sunt inlocuite de specialistii nostri cu produse mai noi pe masura ce acestea au fost dezvoltate de fabricanti. Fiind un veritabil outlet, produsele va sunt oferite la preturi extrem de atractive, de multe ori chiar sub pretul de fabrica.


Dealtfel, fiecare articol al site-ului nostru are o descriere detaliata, dar in plus noi va oferim ca informatie si care este avantajul net al clientullui la achizitia articolului respectiv, dar si cate articole din acel fel se afla disponibile pentru livrare, ca in poza de mai jos:Calitate, design, inovatie si pret competitiv sunt principalele criterii pe care le avem atunci cand selectam produsele din oferta.

Frecventam anual marile expozitii de profil din Italia, Germania, Spania, pentru a selecta cele mai potrivite  branduri si produse. Cele aproape 2 decenii de colaborare ne-au adus statutul de unic importator, sau de partener principal pentru majoritatea brandurilor pe care le reprezentam. Volumele importate fiind mari, am obtinut conditii comerciale optime, astfel incat putem oferi atat preturi competitive, cat si consultanta si suport tehnic.

 

In plus, depozitul propriu de peste 4.000 mp ofera garantia unei bune  si suficiente stocari a marfii.

 Transportul se face cu masini proprii, sau prin curieri agreati. Peste 50% din marfa e importata pe camioanele noastre: un timp mai scurt si manipulari reduse intre fabrica si client. De 18 ani, saptamanal,  livram in fiecare localitate importanta din Romania .

 

Pe  CerInstal Outlet  gasiti cele mai bune produse disponibile acum in lume, livrate imediat, la preturile cele mai bune. In plus, oferim si servicii de consiliere, garantii si service.

 

Vrem ca  CerInstal Outlet  sa contribuie la reusita proiectului d-voastra.

 

 

Echipa CerInstal Outlet
PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.

Calatog Magazine Online Jingle
Magazin electronic creat de SiteLab